Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept

Cu ce se asortează griul - 6 combinații reușite

9402 Vizualizări

Cu ce se asortează griul 

 - 6 combinații reușite -

 

Picture4.png

Sursa photo:

https://unsplash.com/photos/OJHNzGwqTSA

 

Când vine vorba de îmbrăcăminte, griul este o culoare destul de neutră. Chiar dacă neutru poate însemna plictisitor, în cazul griului este de fapt invers. Datorită neutralității sale, griul poate fi asortat cu o gamă variată de culori, imprimeuri și accesorii. 

 

Dacă îți dai seama cum să stilizezi această nuanță, poți crea nenumărate look-uri pentru diferite ocazii. Dacă ești adepta culorilor neutre și îți dorești un aspect mai puțin dur decât cel dat de culoarea negru, atunci griul este culoarea perfectă de tranziție. Vrei să încerci? Iată 6 modalități de a-l încorpora în garderoba ta. 

 

Combină diferitele nuanțe de gri - gri închis, verde-cenușiu și gri deschis 

Griul vine într-o gamă largă de nuanțe și tonuri care se potrivesc tuturor ocaziilor. Diversele nuanțe ale acestei culori emană vibrații diferite. Vrei să știi ce nuanță de gri este cea mai potrivită pentru următorul eveniment din calendarul tău? Noi îți sugerăm să alegi:

 

  • Gri închis - Ocaziile formale necesită o nuanță de gri matură, mai închisă. Un costum complet gri în combinație cu o cămașă simplă albă sau o rochie gri cu o pereche de pantofi cu toc ar putea fi alegerile ideale. 

 

  • Verde-cenușiu - Unele forme de gri prezintă nuanțe de verde într-o anumită lumină și este indicat să găsești articole în această nuanță pentru a le purta la ocaziile speciale. O rochie verde-cenușiu din catifea sau o jachetă de piele în aceeași nuanță, cu o camașă și o pereche de pantaloni, sunt perfecte pentru o petrecere. 

 

  • Gri deschis - Culoarea perfectă pentru tricotaje, griul deschis este casual și e o alternativă perfectă pentru culoarea alb. 

Gri și roz 

Gri și roz este considerată combinația perfectă de culori, fiind favorită atât în ceea ce privește designul interior și transpunându-se la fel de bine și în modă. O pereche de pantaloni roz și un hanorac gri sunt ideale pentru o ținută casual-atletică, în timp ce o pereche de pantaloni roz din piele întoarsă și un sacou gri aduc un aspect cool unei ținute office.

 

Picture5.png

Sursa photo: 

https://unsplash.com/photos/AreMq4SKhPA 

 

Gri și denim albastru 

Culoarea gri este ușor de asortat cu denimul, iar această combinație este un statement pentru orice garderobă. Griul arată elegant, însă atunci când este asociat cu denimul albastru, rămâne casual. Un pardesiu gri, cu o cămașă albă și blugi albaștri arată bine întotdeauna. 

 

Gri și verde de pădure 

Verdele în nuanțe de pădure, mai închise la culoare, se asortează perfect cu topurile de un gri deschis. Folosește accesorii - eșarfele sau pălăriile în tonuri verzui sunt un mod chic de a completa tonurile neutre. 

 

 Gri și negru 

Niciodată nu poți da greș cu nuanțele clasice. Această combinație de culori creează un vibe monocromatic care funcționează în orice situație. O pereche de blugi negri și un pulover gri sunt perfecte pentru orice ieșire în oraș. 

 

Gri și galben 

Galbenul îndrăzneț și nuanțele de muștar se potrivesc de minune cu griul. O fustă conică gri și un pulover galben ar alcătui un look foarte actual și în trend. 

 

Tocmai pentru că este o culoare neutră, griul nu este pretențios și îl poți combina fără nicio problemă cu alte culori sau printuri pe care le ai în garderobă. Te-am convins? Adaugă puțin gri în outfiturile tale și condimentează-ți stilul prin combinații îndrăznețe și de efect.

Posted in: Articole

Leave a comment

Login to post comments