Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept

Cum să te îmbraci pentru un antrenament la sală

439 Vizualizări

Renunță la accesoriile care nu îți sunt de folos pentru antrenament 

Inelele, brățările, lanțurile foarte lungi sau cerceii foarte mari sunt accesoriile la care ar trebui să renunți atunci când faci sport. Acestea fac zgomot și, în plus, te vor incomoda în timp ce te antrenezi, sporind riscul de a te accidenta. Cel mai bine este să le lași acasă înainte de antrenament și să optezi, în schimb, pentru accesorii care ți-ar putea fi utile la sală. De exemplu, un smartwatch care să îți monitorizeze perfomanțele activității fizice este un accesoriu mult mai potrivit pentru ținuta de fitness. 

Alege piesele vestimentare potrivite 

Indiferent că faci fitness, că mergi la zumba, că preferi antrenamentul pe ghetele de kangoo jumps sau că participi la sesiunile de yoga, e important să alegi piesele vestimentare potrivite. Printre acestea se numară colanții, bustierele, topurile și bluzele special create pentru activitățile fizice, precum și treningurile sau hanoracele sport. Ideal este ca toate acestea să fie confecționate din materiale de bună calitate, care să absoarbă umiditatea și să permită ventilația pielii. Poți găsi o mulțime de articole sport, ideale pentru orice tip de activitate fizică, pe site-ul nostru!

P7B6XJ5AdzN3u2QKkwXrMYwOmeudmGZCB7JEECEWSZBXcuDFA20UyimpIijSwisNcmrhmV-EjeeuiYmdG7cIvM3uI1xDiDf7hJeRvK-ZKS8cfVsYrpYITUQvtdA0tVicxw

Sursa foto: donnafashion.ro

Optează pentru încălțăminte confortabilă 

Încălțămintea sport confortabilă este de nelipsit din echipamentul corect de sală. Pantofii sport trebuie și ei aleși în concordanță cu activitățile pe care urmează să le desfășori. Astfel, există adidași special creați pentru alergare, pentru ridicarea greutăților sau pentru alte tipuri de sporturi. Acesta este, de fapt, cel mai important criteriu în funcție de care să îți alegi perechea potrivită de încălțări, după care contează foarte mult ca adidașii de sală să fie confortabili. 
Evită machiajul 

Deși machiajul ne pune în evidență frumusețea, este recomandat să renunți la el atunci când faci sport. Produsele de make-up vor interacționa cu transpirația care apare ca urmare a efortului fizic, ceea ce favorizează blocarea porilor și apariția coșurilor. Așadar, dacă ai puțin timp liber înainte de începerea antrenamentului, este cel mai bine să te demachiezi. 

Pe lângă hainele și accesoriile potrivite, în rucsacul tău de sală ar trebui să se regăsească și alte obiecte. Prosopul, sticla cu apă și hainele de schimb sunt doar câteva dintre lucrurile pe care nu ar trebui să le uiți acasă. Dacă lucrezi cu greutăți, nu ar strica să ai cu tine și o pereche de mănuși de sală. 

Căștile sunt și ele pe listă, mai ales dacă îți dorești să asculți muzica preferată în timp ce lucrezi pentru un corp de invidiat!

Posted in: Articole

Leave a comment

Login to post comments