Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

1.      Dispoziții Generale

Acest site (www.donnafashion.ro) este operat de către SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL, societate comercială legal înfiinţată conform legilor române, cu sediul în Str. Meșterul Manole nr. 6, sector 3, București, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/9173/2017, CIF RO37752142. Pentru a folosi site-ul în deplină siguranţă vă recomandăm citirea cu atenţie a prezenţilor termeni şi a condiţiilor. 

Utilizând acest site vă exprimaţi acordul deplin cu privire la conţinutul acestor „Termeni şi Condiţii”, fără nici o altă rezervă. Dacă nu sunteţi de acord cu unul din punctele descrise, nu puteţi utiliza acest site în nici un fel. Bifând căsuţa având menţiunea "de acord" vă exprimaţi consimţământul deplin cu privire la acceptarea prezenţilor „Termeni şi Condiţii”, respectiv faptul că aţi analizat şi asumat toate clauzele prezentului contract. Ne rezervăm dreptul de a face modificări asupra acestor date fără notificări prealabile.

Prezentul document definește orice contract în baza căruia SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator (denumit în continuare "Clientul"), iar Clientul plăteşte sau se angajează să plătească preţul acestora, inclusiv acele contracte care au ca drept obiect atât produse cât şi servicii.

Legea care guvernează prezentul contract este cea a statului român.

Ne asumăm dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum şi orice modificare a site-ului, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor în acest sens. Societatea DONNA TEXTILE IMPEX SRL nu va putea fi trasă la răspundere pentru erorile apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări etc.

 

2.      Produsele 

Produsele comercializate de SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL sunt produse de top fabricate de colaboratorii noștri  și în momentul livrări, sunt însoţite de factura fiscală, conform legislaţiei în vigoare. SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL poate publica pe Site informaţii despre bunuri şi/sau servicii şi/sau promoţii practicate de către aceasta.

Produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil. Dacă stocul este insuficient, ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile. Atunci când un produs din comanda dumneavoastră nu se mai află pe stoc, veţi fi contactat într-un timp cât mai scurt şi veţi decide dacă doriţi înlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fără acest produs. Nu vă vom trimite produse similare pentru a înlocui un produs comandat decât cu acceptul dumneavoastră. 

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot exista mici diferenţe de culoare, aspect), culoarea produsului pe care îl vizionaţi pe site poate să aibă nuanţe diferite în funcţie de specificaţiile tehnice ale monitorului pe care este vizualizat. 

Dimensiunile aferente fiecărei măsuri se regăsesc în tabelul de mărimi afişat pe site la fiecare produs în parte. Dimensiunile sunt exprimate în centimetri, ele pot varia în funcţie de elasticitatea materialului.

 

POLITICA DE PREȚURI

Preţurile afişate pe www.donnafashion.ro sunt în lei şi includ TVA. Preţurile pot suferi modificări fără o notificare prealabilă. Pentru comenzile plasate şi confirmate, preţurile vor fi cele din momentul realizării comenzii. Plata produselor se poate face ramburs la curier sau puteţi opta pentru transfer bancar în urma emiterii facturii proforme.

3.      Comanda 

Clientul poate efectua comenzi pe site-ul www.donnafashion.ro, prin adăugarea bunurilor dorite în coşul de cumpărături, comanda finalizându-se prin angajamentul clientului pentru una din modalităţile de plată indicate în mod expres pe site. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un bun este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta. 

Adăugarea unui bun în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a bunului. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevărate la dată plasării comenzii. 

Odată primită comandă dumneavoastră, urmează să fiţi contactaţi telefonic în cel mai scurt timp pentru confirmarea acesteia şi stabilirea tuturor detaliilor legate de plata şi livrarea produselor.

 

4.      Modalități de plată

Modalităţile prin care se pot achita produsele sunt:

1.       Ramburs – plata se face în numerar la primirea coletului.

2.  Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

-     Daca ați ales metoda de plată " Online prin card bancar " este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

-     Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și Master Card (Visa/Visa Electron și Master Card / Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

-     "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și Master Card.

-     Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

  3.       Transfer bancar – se va transfera contravaloarea comenzii, prin ordin de plată sau depunere numerar în contul nostru:   RO26RNCB0087154816930001 deschis la banca BCR, sucursala Pantelimon pe numele SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL CIF RO37752142. Comanda va fi expediată după ce ne trimiți dovada de plată pe e-mail (contact@donnafashion.ro) sau WhatsApp (0720.064.022).

 

Odată primită comandă dumneavoastră, urmează să fiţi contactaţi telefonic în cel mai scurt timp pentru confirmarea acesteia şi stabilirea tuturor detaliilor legate de plata şi livrarea produselor.

 

5.      Livrarea 

Livrarea coletului are loc în 24-48 ore lucrătoare prin curierat rapid în orice localitate din România prin intermediul colaboratorilor noştri: DPD sau FAN Courier. Dacă comanda este plasată SÂMBĂTĂ sau DUMINICĂ, aceasta va fi procesată LUNI, urmând să ajungă la tine MARŢI.

Taxa de transport este de 12 lei oriunde în România.

Pentru comenzi de minim 99 lei inclusiv TVA, livrarea este gratuită!

 

6.      Retur și garanție 

Oferim posibilitatea clienţilor noştri de a returna produsele achiziţionate, în cazul în care există un argument concret, just şi real în privinţa efectuării returului. După ce vom recepţiona notificarea dumneavoastră, veţi fi contactat telefonic în cel mai scurt timp în vederea stabilirii tuturor detaliilor necesare. Vă asigurăm de tot profesionalismul angajaţilor DONNA TEXTILE IMPEX SRL în soluţionarea oricăror aspecte prezentate de dumneavoastră.

Termenul de returnare a oricăror produse achiziţionate prin www.donnafashion.ro este de 12 zile lucrătoare de la data la care s-a primit coletul. Returnarea produselor se face numai după ce aţi fost contactat telefonic de către unul din angajaţii DONNA TEXTILE IMPEX SRL. 

Produsele care se returnează trebuie sa îndeplinească următoarele CONDIȚII:

- Produsele trebuie să fie în ambalajul original complet în care au fost livrate de noi; 

- Produsele trebuie însoţite de etichetele de identificare intacte; nu se acceptă produsele cu etichete deteriorate sau care lipsesc; 

- Nu se acceptă produse deteriorate (rupte în urma probatului de către client, murdare), produsele purtate, spălate, şifonate sau care miros a parfum etc.; 

- Atunci când produsul este compus din mai multe piese nu se acceptă ca numai o parte dintre acestea să fie returnate, setul trebuie să fie complet; 

- Produsul să nu fi suferit deteriorări în timpul transportului de retur datorită reambalării necorespunzătoare.

Te rugăm să păstezi factura care însoţeşte livrarea pentru cazul reclamaţiilor ulterioare. Acest certificat de garanţie îți acordă toate drepturile garantate de lege (Legea 449/2003). În cazul unei reclamaţii, SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL poate înlocui produsul, dacă acesta este disponibil pe stoc.

Taxa de transport aferentă returului o vei achita curierului şi poți alege orice metodă de livrare dorești. Adresa pentru retur este: SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL - 

Str. Drumul Gării nr. 5, Bloc 1, Parter, sat Fundeni, com. Dobroeşti, jud. Ilfov, cod poștal 077085.

 

Este necesar să menţionezi dacă dorești înlocuirea cu alte produse sau returnarea banilor. În cazul în care optezi pentru returnarea banilor, aceştia vor fi înapoiaţi prin transfer bancar în maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii coletului, în baza unei facturi de retur a produselor, factură pe care o vom transmite electronic către tine. Pentru acest lucru SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL va solicita codul IBAN, alcătuit din 24 de caractere, şi numele deţinătorului care trebuie să fie cel declarat în factura de achiziţie iniţială a produselor. În cazul în care alegi înlocuirea produselor, cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de către dumneavoastră. 

DONNA TEXTILE IMPEX deţine o echipă întreagă care se ocupă exclusiv de calitatea articolelor. Astfel aveţi garanţia că articolele comandate de pe www.donnafashion.ro sunt în stare impecabilă. În cazul în care există o excepţie, DONNA TEXTILE IMPEX SRL îşi asumă răspunderea şi va înlocui produsele cu altele identice, în limita stocului disponibil, suportând costurile de transport (tur, retur). DONNA TEXTILE IMPEX SRL nu acceptă colete cu ramburs.

 

7.      Confidențialitatea datelor 

Respectăm confidenţialitatea datelor clienţilor şi ne angajăm să nu transmitem datele personale ale acestora către terţi şi să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) şi pentru informări comerciale referitoare la magazinele noastre.

S.C. DONNA TEXTILE IMPEX SRL nu încurajează spam-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera şi livra comenzile efectuate de dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să va opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată prin poştă pe adresa societăţii noastre.

 

8.      Alte prevederi

În descrierea produselor, DONNA TEXTILE IMPEX SRL îşi rezervă dreptul de a utiliza şi alte produse (accesorii, etc.) care pot să nu fie incluse în preţul produselor respective. 

Preţurile afişate pe site sunt exprimate în lei şi conţin TVA. Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi acelaşi cu cel afişat pe site în momentul plasării comenzii. 

DREPTURI DE AUTOR

Conţinutul site-ului www.donnafashion.ro este proprietatea SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris al SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL a oricăror elemente aflate pe site se pedepseşte conform legilor în vigoare. Datele personale ale cumpărătorilor vor putea fi transmise autorităţilor în drept în urma unei solicitări în conformitate cu legile în vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzacţiilor comerciale sau orice alte verificări justificate în baza legii.

 

Intrebări frecvente

CUM SE FACE LIVRAREA?

Livrarea produselor se face la adresa specificată de tine în formularul de comandă, prin intermediul firmelor de curierat cu care DONNA TEXTILE IMPEX SRL are semnat un contract de colaborare la momentul respectiv.

CÂT COSTĂ LIVRAREA PRODUSELOR?

Taxa de transport este de 12 lei oriunde în România. Pentru comenzi de minim 99 lei, livrarea este GRATUITĂ.

ÎN CÂT TIMP ÎMI VOR FI LIVRATE PRODUSELE COMANDATE?

Produsele vor fi livrate în termen de 24 maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

POT SCHIMBA UN PRODUS DACĂ NU ESTE MĂRIMEA POTRIVITĂ?

Da, se poate face schimb de produse în cazul în care produsul cumpărat nu este mărimea ta sau pur și simplu vrei un alt produs. Totul se rezolvă printr-un apel la numărul de telefon afișat pe site.

POT RETURNA PRODUSELE COMANDATE?

Da, se pot returna produsele comandate în termen de 12 zile.

ÎN CÂT TIMP ÎMI PRIMESC BANII ÎNAPOI?

Contravaloarea produselor se va achita în baza unui CONT BANCAR pe care ni-l vei furnizaşi se va realiza în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii produselor înapoiate de tine către SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL.

POT ANULA O COMANDĂ?

Da, puteţi anula o comandă, dar numai înainte de confirmarea telefonică a comenzii. Anularea comenzii se face telefonic, în intervalul luni-vineri orele 08:00-14:00. Odată ce produsele au fost predate curierului, comanda nu mai poate fi anulată.