Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept

Aveți dreptul legal de a va retrage din contract, fără a preciza motivele unei astfel de decizii, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care dumneavoastră sau o parte terță, indicată de dumneavoastră, alta decât curierul, intrați in posesia fizică a produselor comandate. Aceasta dată poate fi verificată și demonstrată prin documentele de livrare înmânate de curier. Perioada de retragere va expira după trecerea celor 14 zile calendaristice menționate anterior.

 

Puteti folosi si modelul de retragere atașat; folosirea lui nu este însă obligatorie.

 

După ce vom recepționa notificarea dumneavoastră, veți fi contactat telefonic în cel mai scurt timp în vederea stabilirii tuturor detaliilor necesare. Vă asigurăm de tot profesionalismul angajaţilor DONNA TEXTILE IMPEX SRL în soluţionarea oricăror aspecte prezentate de dumneavoastră.

Termenul de returnare a oricăror produse achiziţionate prin www.donnafashion.ro este de 14 zile lucrătoare de la data la care s-a primit coletul. Returnarea produselor se face numai după ce aţi fost contactat telefonic de către unul din angajaţii DONNA TEXTILE IMPEX SRL. 

 

Produsele care se returnează trebuie sa îndeplinească următoarele CONDIȚII:

- Produsele trebuie să fie în ambalajul original complet în care au fost livrate de noi; 

- Produsele trebuie însoţite de etichetele de identificare intacte; nu se acceptă produsele cu etichete deteriorate sau care lipsesc; 

- Nu se acceptă produse deteriorate (rupte în urma probatului de către client, murdare), produsele purtate, spălate, şifonate sau care miros a parfum etc.; 

- Atunci când produsul este compus din mai multe piese nu se acceptă ca numai o parte dintre acestea să fie returnate, setul trebuie să fie complet; 

- Produsul să nu fi suferit deteriorări în timpul transportului de retur datorită reambalării necorespunzătoare.

Te rugăm să păstezi factura care însoţeşte livrarea pentru cazul reclamaţiilor ulterioare. Acest certificat de garanţie îți acordă toate drepturile garantate de lege (Legea 449/2003). În cazul unei reclamaţii, SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL poate înlocui produsul, dacă acesta este disponibil pe stoc.

Taxa de transport aferentă returului o vei achita curierului şi poți alege orice metodă de livrare dorești. Adresa pentru retur este: SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL - 

Str. Drumul Gării nr. 5, Bloc 1, Parter, sat Fundeni, com. Dobroeşti, jud. Ilfov, cod poștal 077085.

 

Este necesar să menţionezi dacă dorești înlocuirea cu alte produse sau returnarea banilor. În cazul în care optezi pentru returnarea banilor, aceştia vor fi înapoiaţi prin transfer bancar în maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii coletului, în baza unei facturi de retur a produselor, factură pe care o vom transmite electronic către tine. Pentru acest lucru SC DONNA TEXTILE IMPEX SRL va solicita codul IBAN, alcătuit din 24 de caractere, şi numele deţinătorului care trebuie să fie cel declarat în factura de achiziţie iniţială a produselor. Taxa aferentă returului este suportată de către client. În cazul în care alegi înlocuirea produselor, cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de către tine.

DONNA TEXTILE IMPEX deţine o echipă întreagă care se ocupă exclusiv de calitatea articolelor. Astfel aveţi garanţia că articolele comandate de pe www.donnafashion.ro sunt în stare impecabilă. În cazul în care există o excepţie, DONNA TEXTILE IMPEX SRL îşi asumă răspunderea şi va înlocui produsele cu altele identice, în limita stocului disponibil, suportând costurile de transport (tur, retur). DONNA TEXTILE IMPEX SRL nu acceptă colete cu ramburs.